Laadpalen

Vind de beste laadpaal voor uw elektrische auto samen met
Timmer Duurzaam & Groen. Wij werken samen met diverse autodealers voor de beste keuze en installatie.

Elektrisch rijden, je kan er haast niet meer om heen. Het is de toekomst voor een duurzaam en groen leven omdat het minder C02 uitstoot dan fossiele brandstof. Met een elektrische auto help je niet alleen het milieu, elektrische auto’s wordt ook steeds goedkoper, duurzamer en toegankelijker. Maar er komt wel wat belangrijks bij kijken: namelijk uw eigen laadpaal voor uw elektrische auto.

De laadpaal is essentieel na het aanschaffen van uw elektrische auto, uw auto rijdt immers op de energie uit deze laadpaal. Het is daarom belangrijk om goede keuzes te maken die het beste bij uw elektrische auto passen.

Om de keuze van uw laadpaal zo gemakkelijk mogelijk te maken werkt Timmer Duurzaam & Groen samen met diverse autodealers. Gepaard met onze ervaring in advies en installatie, voorzien wij u altijd van de beste laadpaal met de juiste kabel, de juiste stekker, én de juiste aansluiting in de meterkast. Dit allemaal, zodat u er zometeen gerust op uit kan.

Timmer Duurzaam & Groen is voornamelijk actief rondom Ede en Veenendaal maar neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier als u vragen

Neem contact op

Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.