Warmtepompen

Met een warmtepomp kunt u uw huis groen te verwarmen. Timmer Duurzaam & Groen geeft u het beste advies en installeert uw warmtepomp voor de beste ervaring.

Met een warmtepomp kunt u uw huis op een groene manier met hoog rendement verwarmen. De pomp haalt energie uit de lucht, de bodem of grondwater. Vervolgens wordt dit omgezet tot bruikbare energie om uw huis te verwarmen. Een pomp wordt meestal direct aangesloten op uw CV-systeem.

Uiteraard zijn er diverse pompen die uit verschillende bronnen energie halen. Timmer Duurzaam & Groen biedt onder andere water/water-, lucht/water-, en een hybride warmtepomp aan, zodat wij op maat de beste keuze kunnen maken voor uw huis.

Om de keuze en installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen geven wij u advies op maat. Geen enkele woning is hetzelfde en heeft daarom passend advies nodig om gegarandeerd het beste uit uw woning te halen. Dit zodat u zo lang mogelijk van uw warmtepomp en groene energie kan genieten.

Timmer Duurzaam & Groen is voornamelijk actief rondom Ede en Veenendaal maar neem gerust contact op via het onderstaande contactformulier als u vragen heeft over uw toekomstige warmtepomp of als u een vrijblijvende offerte op wilt vragen.

Neem contact op

Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.