Zonnepanelen

Timmer Duurzaam & Groen biedt verschillende zonnepanelen en omvormers aan zodat u de juiste keuze kan maken. Zonnepanelen en energie zelf opwekken is de toekomst voor duurzame energie. 

Timmer Duurzaam & Groen geeft u daarom ruime keuze, zodat er voor iedereen een optie is die goed voelt. Zo kunt u onder andere kiezen uit basis-, best-buy- en premium panelen, zodat u altijd de afweging kan maken in wat voor u belangrijk is qua prijs en kwaliteit.

Mocht u toch nog twijfelen?
Dan nemen wij graag een paar voordelen van zonnepanelen met u door:
u draagt namelijk niet alleen uw steentje bij aan het milieu, u verdient ook uw investering na verloop van tijd weer terug. Zonnepanelen zijn rendabel en met de stijgende energieprijzen bent u beter af omdat u onafhankelijk bent van de energieleveranciers. U beschikt tevens over groene stroom die altijd aanwezig is.

Tot slot: zonnepanelen zorgen voor een stijging in de waarde van uw woning, aangezien groene energie en duurzaamheid een steeds belangrijkere rol gaan spelen in onze maatschappij. Timmer Duurzaam en Groen is gespecialiseerd in duurzame energie en geeft u graag advies over welke zonnepanelen er passen bij uw woning of bedrijfspand.

Timmer Duurzaam & Groen, uw partner voor zonnepanelen in Ede.

Neem contact op

Neem voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.